سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث گداي ميلياردر با سه همسر

 
 

چهارشنبه 31 خرداد 1391

گداي ميلياردر با سه همسر

 
 

يك روز وقتي در ترافيك حوالي يكي از ميادين اصلي شهر پشت چراغ قرمز انتظار مي كشيدم به يكباره گداي ميلياردر را ديدم كه در ميان خودروها با صداي بلند از رانندگان پول درخواست مي كرد.

هموطن آنلاین_ ناصر صبوري _ راز گداي ميلياردي كه به دور از چشم همسر اولش دو ازدواج مخفيانه كرده بود، هنگامي فاش شد كه وي براي گرفتن پول از جوان سارقي كه ضامن او شده بود در دادسرا عليه او به اتهام زورگيري شكايت كرد.
چندي پيش وقتي در يكي از خيابان هاي اصلي شهر، جوان سارقي قصد قاپيدن كيف يك زن عابر را داشت، راننده يك تاكسي با ديدن صحنه سرقت بلافاصله راه عبوري سارق را سد كرده بود و پس از درگيري با وجود آن كه با چاقوي سارق كيف قاپ زخمي شده بود او را با كمك مردم دستگير كرده بود.
جام جم; با انتقال سارق به دادسرا و اعتراف وي به چندين فقره سرقت و صدور قرار قانوني از سوي داديار جنايي تهران، چندي بعد براي اين متهم قرار وثيقه صادر شد تا پرونده پس از تكميل شدن و صدور كيفرخواست به دادگاه ارسال شود.
آن روز مردي كه براي سپردن سند ضمانت در دادسرا حاضر شده بود رفتارهاي عجيبي داشت لباس مندرس او موجب شد تا قاضي سند ارائه شده توسط وي را چندين بار بررسي و آن را استعلام كند.
ملكي با ارزش كه بر اساس نظر كارشناس دادگستري نزديك به يك ميليارد تومان ارزش داشت.
پس از قبول وثيقه و دستور آزادي موقت سارق كيف قاپ هنگام خروج از دادسرا، مرد ضامن را ديدم كه سوار يك خودروي گرانقيمت شد و مردي كه رانندگي خودرو را به عهده داشت به سرعت از محل دور شد.
مدتي از اين موضوع گذشت و يك روز بار ديگر به صورت اتفاقي مرد ضامن را ديدم كه بر خلاف دفعه قبل آمده بود تا از جواني به اتهام زورگيري شكايت كند. به فاصله كمي از او جواني كه دستبند به دست در كنار مامور ايستاده بود، مدام به شاكي خود پوزخند مي زد.
هنوز دقايقي از حضورم در دادسرا نمي گذشت كه به يكباره صداي فرياد و هياهوي سه زن كه با يكديگر درگير شده بودند، نظم دادسرا را به هم ريخت. وقتي ماموران انتظامي در نزاع سه زن كه بي محابا به هم يورش مي بردند، مداخله كردند، همه چيز معلوم شد. آنها همسران همان مرد ژنده پوشي بودند كه يك روز براي ضمانت سارق كيف قاپ به دادسرا آمده بود و روزي ديگر براي شكايت از جواني ديگر كه از سوي وي عليه اين جوان به اتهام زورگيري شكايت شده بود.
وقتي قاضي دادسرا زنان درگير، مرد ژنده پوش و جوان سارق را براي بررسي موضوع به درون اتاق فراخواند، معلوم شد مرد ژنده پوش يك گداي ميلياردر است كه اموال فراواني در تهران و شهرستان دارد و به دور از چشم همسر اول خود دو همسر ديگر اختيار كرده بود و پس از شكايت از جوان زورگير او نيز با اطلاع از ازدواج مخفيانه مرد متكدي موضوع را به آنها خبر داده و خواسته بود در دادسرا حضور پيدا كنند.
پس از تحقيق مقدماتي قاضي دادسرا در ارتباط با نقش جوان متهم گفت: مرد متكدي به دليل آن كه املاك فراواني دارد با دريافت مبالغ گزاف از سارقان آنها را پس از دستگيري ضمانت مي كند و زماني كه او موفق به دريافت پول از جوان متهم نشده بود، به اتهام زوگيري عليه او شكايت كرده بود، غافل از اين كه او نيز با شناسايي همسران مرد متكدي آنها را از ازدواج هاي پنهاني مرد گدا با خبر كرده بود.
مدتي از اين ماجرا گذشت، يك روز وقتي در ترافيك حوالي يكي از ميادين اصلي شهر پشت چراغ قرمز انتظار مي كشيدم به يكباره گداي ميلياردر را ديدم كه در ميان خودروها با صداي بلند از رانندگان پول درخواست مي كرد.
وقتي به من نزديك شد لبخندي زده و گفتم: گداي ميلياردر هنوز پول مي خواهد؟! نگاهي به من انداخت و به يكباره در شلوغي خودروها گم شد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار