اختصاص بودجه دوهزار ميليارد توماني براي توسعه بخش تعاون
ایسنا , دوشنبه 23 خرداد 1390 - ساعت 16:08

اعتبارات قابل توجهي كه امسال براي توسعه بخش تعاون پيش‌بيني شده است به منظور توانمندسازي اقشار متوسط و پايين جامعه صرف خواهد شد.

 

محمد عباسي در گفت‌وگو با خبرنگار تعاون ايسنا اظهار كرد: خوشبختانه سياست‌هاي كلي اصل 44 قانون اساسي در حال اجرا شدن است و بخش تعاون كه در انتظار منابع و اعتبارات مورد نياز براي تحقق برنامه‌هاي توسعه‌اي بود، اكنون با اختصاص اعتبار دو هزار ميليارد توماني براي سال جاري در مسير تحقق اهداف و برنامه‌هاي خود قرار گرفته است.
به گفته وي اعتبارات قابل توجهي كه امسال براي توسعه بخش تعاون پيش‌بيني شده است به منظور توانمندسازي اقشار متوسط و پايين جامعه صرف خواهد شد.
وزير تعاون ادامه داد: به دنبال تاكيدات مقام معظم رهبري،‌ متوليان و دست‌اندركاران كشور در نظر دارند تا جريان توسعه كشور را با حضور بالنده مردم در اقتصاد دنبال كنند و دولت نيز تمام اهتمام خود را در اين جهت به كار گرفته است.
عباسي در ادامه با اظهار خرسندي از اجراي طرح ساماندهي تعاوني‌هاي اعتبار ابراز اميدواري كرد: از اين پس تعاوني‌هاي اعتباري به طور منضبط ،‌ براساس قانون و در چارچوب مقررات و ضوابط بانك مركزي عمل كنند.
وي در مورد تكليف آن دسته از تعاوني‌هاي اعتباري كه مشمول فرجه بانك مركزي براي تامين سرمايه اوليه بودند، گفت:‌ با توجه به اينكه مهلت اين تعاوني‌ها تمام شده، تنها در قالب ادغام و تجميع در تعاوني‌هاي اعتبار بزرگ قادر به فعاليت خواهند بود.
وزير تعاون همچنين در مورد تشكيل كميته پيگيري ماده 124 قانون برنامه پنجم كه به موجب آن اتاق تعاون و وزارت تعاون موظف به تدوين آيين‌نامه اجرايي آن شده‌اند، گفت: اطلاع دارم كه كميته مربوطه با همكاري اتاق تعاون مركزي تشكيل شده است ولي موضوع تدوين آيين‌نامه اجرايي هنوز نهايي نشده و در دست پيگيري است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news167849.html