هموطن آنلاین - وى در مورد ديدار با پرسپوليس گفت: شرايط ما بد نيست و اردوى خوبى در تركيه داشتيم. از هر نظر براى اين مسابقه آماده ايم. تنها مشكل ما نبود يكى دو بازيكن در اردو بود كه به دليل دانشجو بودن نتوانستند همراه ما بيايند.او در مورد اينكه گفته در اغلب ديدارها مقابل پرسپوليس باخته است، گفت: بله چنين نتايجى گرفته ام اما مثلا در ديدار پرسپوليس و داماش كه من سرمربى داماش بوده ام حق ما باخت نبود.
با اين حال قرار نيست در هر بازى كه خوب بازى مى كنيم سه امتياز را بگيريم. ما براى برد به ديدار پرسپوليس مى رويم اما در فوتبال هيچ چيز قابل پيش بينى نيست؛ فجر سپاسى پرسپوليس را برد اما از سايپا ۵ گل خورد.
سرمربى مس كرمان در مورد تفاوت پرسپوليس استيلى با پرسپوليس دنيزلى گفت: پرسپوليس اكنون بهتر فوتبال بازى مى كند و نظم و انضباط بيشترى دارد. اين هم خصلت بازيكنان ايرانى است كه از مربيان مو قرمز و چشم سبز حرف شنوى بيشترى دارند و حرف مربيان خارجى را بيشتر قبول مى كنند.
قاسمپور در مورد تعاملش با بلاژويچ مدير فنى مس كرمان گفت: ايشان مدير فنى تيم است و تجربياتش را به تيم هاى زير مجموعه مس منتقل مى كند و دخالتى هم در كار من ندارد. ۲ روز پيش به خاطر اينكه بلاژويچ حق آب و گل دارد و سن و سالى از او گذشته و به هرحال بزرگ تيم بوده پيش او رفتم و جلسه اى دوستانه داشتم تا در مورد توانايى هاى بازيكنان مس از او سوالى بپرسم.سرمربى مس كرمان در مورد گروه بندى تيم ملى ايران در جام جهانى گفت: گروه خوبى داريم. به جز كره جنوبى بازى با ساير حريفان براى ما راحت است هر چند فوتبال قابل پيش بينى نيست.
وى در مورد پيروزى كفاشيان در انتخابات فدراسيون فوتبال گفت: از نظر من هيچ فرق خاصى بين ۳ گزينه رياست فدراسيون فوتبال نبود. من حرف آنهايى را كه مى گويند كفاشيان ۴ سال تجربه كسب كرده و بماند بهتر است را قبول ندارم. حرف آنهايى كه فكر مى كنند اگر گزينه ديگرى مى آمد وضع تغيير مى كرد را هم نمى پذيرم. در ورزش اگر فرد ديگرى هم رئيس مى شد فرقى در كل فوتبال ما نمى كرد. از نظر من فرقى بين عزيز محمدى، كفاشيان و قريب نيست.
|