ورود پوتین به پکن/ رایزنی درباره برنامه هسته‌ای ایران و سوریه
هموطن آنلاین , سه شنبه 16 خرداد 1391 - ساعت 09:23

رئیس‌جمهور روسیه صبح امروز در چارچوب سفری به‌منظور دیدار و گفت‌وگو با همتای چینی خود درباره برنامه هسته‌ای ایران و اوضاع سوریه وارد پکن شد.

 

هموطن آنلاین -"ولادیمیر پوتین" رئیس‌جمهور روسیه صبح امروز در چارچوب سفری سه روزه با هدف تقویت روابط چین و روسیه وارد پکن شد.
بر اساس این گزارش، پوتین در سفر به پکن عصر امروز با "هو جینتائو" همتای چینی خود دیدار می‌کند و دو طرف طی این دیدار به اعلام مواضع خود در خصوص خشونت‌های جاری در سوریه و برنامه هسته‌ای ایران خواهند پرداخت.
دیدار سران چین و روسیه همچنین این امکان را فراهم خواهد ساخت که دو طرف همکاری‌های اقتصادی مهم خود به ویژه در زمینه انرژی و تحویل گاز روسیه به چین تقویت کنند.
رئیس‌جمهور روسیه طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه نیز در نشست سازمان همکاری شانگهای شرکت کرده و در جریان آن با "محمود احمدی‌نژاد" همتای ایرانی خود دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.
سفر ولادیمیر پوتین به چین در حالی صورت می‌گیرد که این دو کشور در زمینه‌های اقتصادی و سیاسی متحد اصلی یکدیگر بوده و در خصوص سوریه و برنامه هسته‌ای ایران موضع مشترک دارند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news186343.html