پنجشنبه 21 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی رسانه محدوديت مالي عمده‌ترين مشکل نشريات دانشجويي است

 
 

ایسنا , يكشنبه 7 اسفند 1390

محدوديت مالي عمده‌ترين مشکل نشريات دانشجويي است

 
 

نشريات دانشجويي از نظر محتوايي مي‌تواند قابل رقابت با نشريات جامعه باشد، ولي محدوديت مالي و اشتغال به تحصيل دانشجويان موجب وقفه در روند چاپ و توزيع نشريه مي‌شود.

هموطن آنلاین _مدير مسئول نشريه دانشجويي «سيمرغ» با اشاره به وضعيت فعاليت نشريات دانشجويي، گفت: عمده‌ترين مشکل نشريات دانشجويي محدوديت‌هاي مالي است، در حالي که اين نشريات از نظر محتوايي بسيار علمي و به روز هستند و فعاليت افتخاري دانشجويان در اين عرصه با جديت و علاقه صورت مي‌گيرد.
سيد باقر موسوي اظهار کرد: با توجه به اينکه «سيمرغ» نشريه تخصصي عکس و فيلم است و بايد با کيفيت و عکس‌هاي رنگي چاپ شود، بودجه اختصاص يافته از سوي دانشگاه اين امکان را نمي‌دهد.
وي افزود: تيراژ اين نشريه 300 جلد است و به صورت رايگان توزيع مي‌شود، که با توجه به 10 هزار دانشجوي مشغول به تحصيل در اين دانشگاه، اين تعداد تيراژ پايين است ولي به دليل محدوديت مالي همين تيراژ مصوب شده است.
موسوي با بيان اينكه نشريات بين دانشگاهي در تبادل علم و اطلاعات بين دانشجويان مي‌تواند موثر باشد، تصريح کرد: با توجه به هزينه‌بر بودن نشريات بين دانشگاهي، به ويژه هزينه پست اين امر تاکنون ميسر نشده است.
اين فعال نشريه دانشجويي با تاكيد بر اينكه در دانشگاه زنجان رشته عکاسي و يا رشته‌هاي مرتبط با فيلم وجود ندارد، تصريح كرد: اما مسلماً علاوه بر اعضاي اين نشريه که در عرصه فيلم و عکس فعاليت دارند، دانشجوياني هستند که در اين زمينه سررشته داشته و توزيع نشريه نشان دهنده علاقه و پيگيري دانشجويان در اين زمينه است.
وي افزود: به همين دليل هميشه سعي مي‌کنيم تا مطالب علمي و به روز در نشريه چاپ و منتشر شود تا علاوه بر جلب رضايت خوانندگان، مطالب کمترين ايراد را داشته و در بالا بردن بار علمي و معلومات دانشجويان موثر باشد.
مدير مسئول نشريه دانشجويي «سيمرغ» با بيان اينكه در کنار دقت در محتواي علمي، رعايت قوانين انضباطي و مقررات دانشگاه نيز مدنظر است، اظهاركرد: فعاليت نشريه در چهارچوب اين مقررات انجام مي‌شود که تاکنون نيز مشکلي از اين بابت پيش نيامده است.
وي خاطرنشان کرد: نشريات دانشجويي از نظر محتوايي مي‌تواند قابل رقابت با نشريات جامعه باشد، ولي هم محدوديت مالي و هم اشتغال به تحصيل دانشجويان که موجب وقفه در روند چاپ و توزيع نشريه مي‌شود، امکان توزيع اين گونه نشريات در سطح جامعه را نمي‌دهد.
موسوي افزود: فعاليت کوتاه مدت هر تيم در يک نشريه که حداکثر هشت ترم است از طرفي موجب تنوع در خط سير نشريه مي‌شود از سوي ديگر به دليل خروج تيم با تجربه و ورود اعضاي جديد که شايد تجربه چنداني در کار نشريه نداشته باشند، نشريات دانشجويي را با فراز و فرود مواجه مي‌کند.

 
 

پيام‌رساني تبليغاتي با فناوري شناسايي جنسيت بيننده!

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار