 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ایسنا , سه شنبه 9 اسفند 1390 |
|
حماس با پيشنهاد عباس براي سفر سران عرب به قدس مخالفت كرد
|
| | | |
 | جنبش حماس مخالفت خود را با دعوت رئيس تشكيلات خودگردان فلسطين از سران كشورهاي عربي براي بازديد از بيتالمقدس اعلام كرد. |  هموطن آنلاین -فوزي برهوم، سخنگوي رسمي جنبش حماس اعلام كرد: جنبش حماس با دعوت محمود عباس، رئيس تشكيلات خودگردان فلسطين از سران عرب براي سفر به قدس مخالف است، چراكه اين دعوت در حقيقت به معناي عاديسازي روابط و به رسميت شناختن اسرائيل است.
وي افزود: ورود به قدس بايد براي نجات اين شهر از اشغالگري، تقويت مقاومت مردم در برابر اشغالگريهاي اسرائيل و اتحاد كشورهاي عربي و اسلامي براي حفاظت از هويت فلسطيني قدس باشد.
محمود عباس پيشتر طي كنفرانس بينالمللي دفاع از قدس كه در دوحه، پايتخت قطر و با حضور 350 تن از شخصيتهاي كشورهاي عربي و غيرعربي برگزار شده بود، از رهبران كشورهاي عرب خواست كه براي رسيدگي به مساله قدس به اين شهر سفر كنند.
وي همچنين خاطرنشان كرد كه سفر به شهر بيتالمقدس كه در حال حاضر تحت اشغال اسرائيل است و به معناي عاديسازي روابط نيست، بلكه گامي در جهت تقويت مقاومت اهالي آن است.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|