 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ایسنا , سه شنبه 9 اسفند 1390 |
|
رقابتهاي تنيسروي ميز قهرماني آسيا – ماکائو - حذف پينگپنگ بازان مرد ايران
|
| | | |
 | با انجام دور دوم از مرحله حذفي رقابت هاي تنيس روي ميز قهرماني آسيا، ملي پوشان ايران برابر حريفان خود شکست خوردند. |  هموطن آنلاین -مسابقات انفرادي پينگ پنگ قهرماني مردان آسيا در ماکائو چين ادامه پيدا كرد كه نوشاد عالميان، محمد فرقداني و محمد رضا اخلاق پسند با پيروزي در مرحله اول به مرحله دوم راه يافتند اما بازي هاي خود در مرحله دوم را به حريفان واگذار کردند.
نوشاد عالميان در ديدار دوم خود مقابل حريفي از کره جنوبي قرار گرفت و بازي را 4 بر 2 باخت. در ديگر ديدار اين مرحله فرقداني به مصاف حريفي از قزاقستان رفت و 4 بر 3 مغلوب شد. اخلاق پسند نيز در اين مرحله با حريفي از تايلند روبرو شد و 4 بر 2 شکست را پذيرا شد و همانند عالميان و فرقداني از صعود به مرحله بعد بازماند.
همچنين مليپوشان بانوان فردا (چهارشنبه) در قسمت دونفره به مصاف حريفان خود مي روند.
ندا شهسواري و محجوبه عمراني که در مسابقه نخست موفق شده بودند 3 بر صفر سوريه را شکست دهند چهارشنبه به مصاف دينگ نينگ و گيو يان ورزشکاران برجسته جهان از چين مي روند.
در ديگر ديدار اين مرحله تيم دو نفره پريسا صمدي و مريم صامت که دور نخست استراحت داشتند در دور دوم با لي جايوي و بئي سون از سنگاپور مسابقه خواهند داد .
در مسابقات دو نفره بانوان 33 تيم حضور دارند که به صورت حذفي باهم به رقابت مي پردازند.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|