چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی دانش و فناوری خودروهای آینده به رایانه هایی چهار چرخ تبدیل می شوند

 
 

مهر نیوز , سه شنبه 9 اسفند 1390

خودروهای آینده به رایانه هایی چهار چرخ تبدیل می شوند

 
 

این فناوری می تواند در صورت تصادف به صورت خودکار با بخشهای امداد و نجات تماس برقرار کند.

هموطن آنلاین _رئیس شرکت فورد پیش بینی می کند که تا ده سال آینده خودروها به رایانه هایی چهار چرخ تبدیل خواهند شد که از بروز تصادف و ایجاد ترافیک جلوگیری خواهند کرد.
"بیل فورد" می گوید پیشرفت های قابل توجه در تکنولوژی که بسیاری از آنها در حال توسعه هستند برای مقابله با افزایش جهانی تعداد خودروهای جهان که تا سال 2050 از یک میلیارد به چهار میلیارد افزایش پیدا خواهند کرد بسیار ضروری است.
به گفته فورد تا ده سال آینده خودروها به رایانه هایی چهار چرخ تبدیل خواهند شد که می توانند خود رانندگی کرده و مسیر درست را بیابند و در عین حال علاوه بر گفتگو با راننده، با خودروهای دیگر نیز گفتگو کنند.
فورد در کنگره جهانی موبایل 2012 خطاب به رئیسان شرکتهای ارتباطاتی گفت: خودروها در حال تبدیل شدن به سکوهای ارتباطاتی موبایل هستند، در حال حاضر میلیاردها وسیله رایانه ای در شکل خودروهای شخصی در جاده ها در حال تردد هستند که اکثر آنها به یکدیگر و به شبکه متصل نیستند. با این همه ما به تدریج از خودروها به عنوان مجموعه ای متحرک از حسگرها استفاده خواهیم کرد که از ایجاد گره های ترافیکی و تصادفها جلوگیری خواهند کرد.
فورد در ادامه گفت: من اطمینان دارم در سالهای میان 2017 تا 2025 بسیاری از این پیشرفتها را در جاده ها خواهیم دید زیرا بسیاری از آنها هم اکنون در دست طراحی و آزمایش قرار دارند. ردیابی ماهواره ای، کیسه های هوا و ترمزهای خودکار از جمله فناوری هایی هستند که در خودروهای امروزی مورد استفاده قرار دارند.
بر اساس گزارش میل آنلاین، یکی از اولین محصولات این نسل جدید از خودروهای هوشمند، خودروی B-Max شرکت فورد است که هفته آینده در نمایشگاه خودروی ژنو به نمایش گذاشته خواهد شد. این خودروی خانوادگی اولین خودرو در اروپا است که از فناوری موبایل SYNC بهره برده است، این فناوری می تواند در صورت تصادف به صورت خودکار با بخشهای امداد و نجات تماس برقرار کند و راننده ها می توانند از کنترل صوتی برای استفاده از سیستمهای سرگرمی داخل خودرو استفاده کند.

 
 

قديمي‌ترين صداهاي ضبط‌شده تاريخ احيا شدند

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار