شنبه 23 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اجتماعی انتقال تاکسی رانندگان مسن به بستگان درجه یک

 
 

مهر , چهارشنبه 10 اسفند 1390

انتقال تاکسی رانندگان مسن به بستگان درجه یک

 
 

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران با بیان اینکه رانندگان مسن می‌توانند تاکسی خود را به بستگان خود منتقل کنند گفت: هیچ شرکت تاکسیرانی اجازه منع رانندگان تاکسی بالای 75 سال را ندارد مگر آنکه از لحاظ جسمی امکان ادامه فعالیت نداشته باشند.

هموطن آنلاین_ مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران با بیان اینکه رانندگان مسن می‌توانند تاکسی خود را به بستگان خود منتقل کنند گفت: هیچ شرکت تاکسیرانی اجازه منع رانندگان تاکسی بالای 75 سال را ندارد مگر آنکه از لحاظ جسمی امکان ادامه فعالیت نداشته باشند.
محمدی احمدی بافنده با اشاره به محدودیتهای برخی از شرکتها برای بکارگیری رانندگان بالای 75 سال گفت: هیچ بخشنامه ای از سوی سازمان تاکسیرانی صادر نشده است و ما تلاش می کنیم مشکل بازنشستگی این رانندگان را از طریق قانونی حل کنیم .
وی ادامه داد: رانندگانی که به دلیل مشکلات جسمی قادر به ادامه فعالیت نیستند می توانند از میان اعضای خانواده مانند فرزندان،برادر، داماد و حتی همسر خود را برای انتقال تاکسی معرفی کنند تا معیشتشان با مشکل روبرو نشود.
احمدی بافنده با بیان این که درحال حاضر 234 راننده بالای 81 سال مسافران را در شهر جا به جا می کنند گفت: تلاش می کنیم مشکلات بیمه ای این رانندگان برطرف شود.
همچنین در تبصره های لایحه بودجه 91 شهرداری نیز 70 میلیارد ریال برای کمک به ساماندهی رانندگان تاکسی در جهت نیاز به بازنشستگی رانندگان بالای 50 سال که فاقد بیمه و بازنشستگی هستند پیش بینی شده است .
در حال حاضر 35 هزار و 878 راننده تاکسی بالای 50 سال روزانه در این شهرفعالیت می کنند. رانندگانی که تحت پوشش هیچ بیمه ای قرار ندارند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اجتماعی ::
مرکز معاینه فنی سیار، در منطقه ۲۲ تهران

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار