جمعه 22 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی جهان درخواست وزیر حقوق بشر عراق از اروپا - به منافقان پناه دهید

 
 

مهر , چهارشنبه 10 اسفند 1390

درخواست وزیر حقوق بشر عراق از اروپا - به منافقان پناه دهید

 
 

ابراز شگفتی کمیته نظارت بر تعطیلی کمپ اشرف از مواضع معاون نخست وزیر عراق و درخواست وزیر حقوق بشر این کشور از اروپایی ها برای اعطای پناهندگی به منافقین برای خلاص شدن عراق از شر آنها از آخرین اخبار مربوط به این گروهک تروریستی است.

هموطن آنلاین -"محمد شیاع السودانی" وزیر حقوق بشر عراق در دیدار "یانا هیباشکووا" نماینده اتحادیه اروپا در بغداد از کشورهای اروپایی خواست که شرایط لازم را برای دادن پناهندگی به گروهک منافقین به عمل آورند.
هیبا شکووا نیز از تلاشهای دولت عراق در زمینه انتقال اعضای گروهک تروریستی منافقین به پایگاه بغداد تمجید کرد.
السودانی در پاسخ به وضعیت اعدامها در عراق گفت : در صدور این احکام دقت کامل به عمل آمده است، زیرا عراق به تمام قوانین حقوق بشر پایبند است و احکام صادره در حق جنایتکاران و اخلاگران امنیت عراق بوده است.
از سوی دیگر کمیته نظارت بر بسته شدن اردوگاه اشرف با صدور بیانیه ای از مواضع صالح المطلک معاون نخست وزیر عراق درباره انتقال گروهک منافقین از اردوگاه اشرف به کمپ لیبرتی ابراز شگفتی کرد.
در این بیانیه آمده است : انتقال اعضای این گروهک مطابق یادداشت تفاهم میان سازمان ملل متحد و دولت عراق، با نظارت "مارتین کوپلر" نماینده سازمان ملل متحد در عراق و مطابق معیارهای حقوق بشری انجام شده است.
کمیته مذکور بیان کرد: این انتقال به دلایل بشر دوستانه انجام شده است و مواضع المطلک زیر سئوال بردن نقش سازمان ملل متحد به عنوان طرف مستقیم در این ماجراست.
شایان ذکر است که اخیرا برخی اعضای گروهک منافقین به طور موقت به اردوگاهی در بغداد منتقل شده اند تا شرایط برای اخراج دائمی آنها از عراق فراهم شود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار