 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ایسنا , سه شنبه 16 اسفند 1390 |
|
سيزدهمين انفجار در خط لوله انتقال گاز مصر به سرزمينهاي اشغالي
|
| | | |
 | منابع امنيتي مصر از انفجار خط لوله انتقال گاز اين كشور به سرزمينهاي اشغالي براي سيزدهمين بار خبردادند. |  هموطن آنلاین - مقامات امنيتي مصر اعلام كردند كه خط لوله انتقال گاز مصر به سرزمينهاي اشغالي و اردن روز دوشنبه توسط چند فرد ناشناس منفجر شده و اين سيزدهمين بار است كه اين خط لوله منفجر ميشود.
اين منابع همچنين اعلام كردند كه شعلههاي آتش تا 20 متر به آسمان زبانه كشيده بود و اين انفجار در منطقه "المساعيد" در نزديكي شهر العريش در شمال شبه جزيره سيناء رخ داد.
در پي انفجارهاي پي در پي در خطوط لوله انتقال گاز مصر به سرزمينهاي اشغالي انتقال گاز از اين خطوط متوقف شده بود و تنها هفته گذشته انتقال گاز ازسر گرفته شد.
به موجب مذاكرات ميان حسني مبارك، رئيس جمهور سابق مصر و مقامات رژيم صهيونيستي، مصر متعهد شده تا قسمتي از گاز مصرفي اين رژيم را تامين كند كه اين امر اعتراضات شديدي را در محافل مصري در پي داشته است.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|