جمعه 22 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی جهان القاعده مسئولیت حملات اخیر در یمن را بر عهده گرفت

 
 

ایرنا , پنجشنبه 18 اسفند 1390

القاعده مسئولیت حملات اخیر در یمن را بر عهده گرفت

 
 

القاعده روز چهارشنبه در بیانیه ای اعلام كرد كه مسئولیت چندین حمله اخیر در یمن از جمله حمله مرگبار اخیر به یك مقر نظامی در استان ابین را بر عهده می گیرد.

هموطن آنلاین -شاخه القاعده در یمن در بیانیه ای اعلام كرد كه اعضای این گروه چندین عملیات را علیه نیروهای دولتی یمن در شهر زنگبار استان ابین انجام داده اند.
این گروه اعلام كرد كه توانسته طی عملیاتهایش حدود 100 سرباز را بكشد و 12 سرباز دیگر را زخمی كند و 73 سرباز یمنی را نیز اسیر كرده است.
در همین حال منابع ارتشی و امور درمانی
 

" شاخه القاعده در یمن اعلام كرده است كه مسئولیت چندین حمله علیه نیروهای امنیتی یمن در جنوب و جنوب شرقی را در این كشور بر عهده می گیرد... "

 
 
در یمن اعلام كردند كه دست كم 185 سرباز ارتش به دنبال حمله اخیر اعضای القاعده در یك اردوگاه نظامی در استان ابین كشته شده اند.
القاعده اعلام كرده كه توانسته چند روز پیش یك هواپیمای نیروهای هوایی یمن را منفجر كند. این هواپیما در حال انتقال تسلیحات از استانی در جنوب به استانی دیگر بود.
شاخه القاعده در یمن اعلام كرده است كه مسئولیت چندین حمله علیه نیروهای امنیتی یمن در جنوب و جنوب شرقی را در این كشور بر عهده می گیرد.
رئیس جمهور جدید یمن كه اخیرا به طور رسمی در این سمت مشغول به كار شده اعلام كرده كه شبه نظامیان القاعده را سركوب خواهد كرد.
یك مقام امنیتی یمن نیز روز چهارشنبه اعلام كرد كه مهاجمان ناشناس طی حمله ای در جنوب این كشور باعث كشته شدن یك نیروی پلیس و زخمی شدن چهار تن دیگر شده اند.
این چهارمین حمله افراد مهاجم در جنوب یمن در كمتر از یك هفته اخیر می باشد.
یك مقام رسمی یمن به خبرگزاری فرانسه گفت در حمله افراد مسلح به یك ایست بازرسی در منطقه ای در استان شبوا یك پلیس كشته و چهار تن دیگر زخمی شدند. مقامات یمن معتقدند كه شبه نظامیان القاعده عامل این حمله بوده اند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار