پنجشنبه 21 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی گوشه و کنار IT روشي براي فراموش نكردن رمزها

 
 

هموطن آنلاین , يكشنبه 21 اسفند 1390

روشي براي فراموش نكردن رمزها

 
 

به گفته‌ پروفسور الگر، سخنرانان تنها به این دلیل قادر به سخنرانی از حافظه بودند که به هنگام آن تصور می‌کردند که در حال حرکت در یک خانه هستند و استدلال‌های خود را به ترتیب در آن خانه جمع‌آوری می‌کردند.

هموطن آنلاین -امروزه انسان‌ها اطلاعات بسیاری مانند رمز کارت بانکی یا رمز ایمیل‌های متعدد را باید در مغز خود جای دهند. متخصصان معتقدند که برای جلوگیری از فراموشی این محفوظات باید آن‌ها را با مسائل ذهنی دیگر پیوند زد.
انسان‌ها برای این که بتوانند اطلاعات زیادی را که در دنیای مدرن وجود دارد در مغز خود جای دهند، می‌توانند از یک‌سری روش‌های به یاد سپردن استفاده کنند.
گرت میترینگ، Gert Mittring فردی آلمانی است که رکورد محاسبات ذهنی بدون استفاده از وسائل کمکی همانند ماشین حساب را در دنیا دارد. میترینگ به مدت هشت سال پشت سر هم مدال طلا را در المپیاد ورزش‌های‌ فکری از آن خود کرده است. او هنگام حساب کردن نتایج میانی را با کمک روش تداعی کردن به خاطر می‌سپارد. به گفته‌ی او هر کسی می‌تواند به راحتی از این روش‌ بهره‌‌برداری کند.
اما گرت میترینگ در عین حال تاکید می‌کند
 

" بهترین روش آن است که دو مساله را همزمان با هم تصور کنید. برای مثال اگر وسائل خانه‌داری می‌خرید، چشمان خود را ببندید و تصور کنید که در حال تمیز کردن خانه هستید... "

 
 
که پیوندها باید اصالت و ابتکار داشته باشند. او در کتابش که "حساب کردن همراه با قهرمان جهان" (Rechnen mit dem Weltmeister) نام دارد، در این‌باره یک مثال می‌زند و می‌نویسد که برای به خاطر سپردن عدد ۰۴۷ سه مورد را تداعی می‌کند: عدد صفر او را به یاد یک تخم مرغ می‌اندازد، عدد چهار به یاد یک شبدر چهاربرگ و عدد ۷ به یاد هفت کوتوله. او علاوه بر این پیشنهاد به گنجاندن این پیوندها در یک داستان کوچک می‌کند. برای مثال: تخم مرغی که در یک شبدر چهاربرگ در کنار ۷ کوتوله‌ها قراردارد.
پروفسور کریستیان الگر (Christian Elger) از دانشگاه بن آلمان نیز در این‌باره با میترینگ هم‌نظر است. او تاکید می‌کند که پیوند زدن موردی با مورد دیگر جلوی فراموش شدن آن را می‌گیرد.
«بهترین روش آن است که دو مساله را همزمان با هم تصور کنید. برای مثال اگر وسائل خانه‌داری می‌خرید، چشمان خود را ببندید و تصور کنید که در حال تمیز کردن خانه هستید». از این طریق انسان به یاد می‌آورد که چه مواد شوینده‌ای باید بخرد، بدون آنکه لیست مربوطه را همراه خود داشته باشد.
از چنین روش‌هایی حتی در روم قدیم در مکتب‌های سخنوری استفاده می‌شده است. برای مثال مارکوس تولیوس سیسرو که سیاستمدار، نویسنده و فیلسوف بوده، از روش خاصی برای حفظ کردن سخنرانی‌های خود استفاده می‌کرده است.
به گفته‌ پروفسور الگر، سخنرانان تنها به این دلیل قادر به سخنرانی از حافظه بودند که به هنگام آن تصور می‌کردند که در حال حرکت در یک خانه هستند و استدلال‌های خود را به ترتیب در آن خانه جمع‌آوری می‌کردند.
گرت میترینگ می‌گوید که از این روش برای جلوگیری از فراموشی هنگام خرید کردن نیز می‌توان استفاده کرد. انسان برای خرید کردن بدون لیست خرید می‌تواند تصور کند که در حال حرکت درخانه است و بدین وسیله نتیجه گیری کند که به چه چیزهایی نیاز دارد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار