جمعه 22 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی سياسی لاريجاني: ارائه تنخواه به دولت تنها راه‌حل موجود است

 
 

يكشنبه 21 اسفند 1390

لاريجاني: ارائه تنخواه به دولت تنها راه‌حل موجود است

 
 

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تنخواه در اختیار دولت قرار دادن خلاف قانون اساسی نیست و شورای نگهبان این موضوع را سال گذشته نیز تأیید کرد، اظهار داشت: تنخواه در اختیار دولت قرار دادن در دو ماه نخست سال آینده تنها راه‌حل موجود است.

هموطن آنلاین_ رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تنخواه در اختیار دولت قرار دادن خلاف قانون اساسی نیست و شورای نگهبان این موضوع را سال گذشته نیز تأیید کرد، اظهار داشت: تنخواه در اختیار دولت قرار دادن در دو ماه نخست سال آینده تنها راه‌حل موجود است.
به گزارش خبرنگار ما؛ مصطفی کواکبیان در نشست علنی امروز با استناد به اصل 122 قانون اساسی با بیان اینکه یک تذکر و یک اخطار دارد، تذکر خارج از دستور را خود را بیان کرد و گفت: رئیس جمهور به هیچ وجه حق ندارد هیئت‌های نظارتی تشکیل دهد یا منحل کند.
نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی در توضیح اخطار خود با استناد به اصل 52 قانون اساسی، افزود: این اصل صراحت دارد که دولت باید لایحه بودجه دو دوازدهمی به مجلس ارائه کند و مجلس نباید به این شکل تنخواه در اختیار دولت قرار دهد.
وی با اشاره به تنخواه در اختیار دولت گذاشته شده در دو ماه نخست امسال گفت: چنین اقدامی که سال گذشته با تایید شورای نگهبان اجرایی شد خلاف قانون اساسی بود و ما باید یک‌ بار برای همیشه اقدامی انجام دهیم که دولت مطابق قانون عمل کند.
آقای لاریجانی رئیس جلسه در پاسخ به این اخطار کواکبیان تصریح کرد: در شرایط کنونی تنها راه حل، تنخواه در اختیار دولت گذاشتن است چرا که اگر قرار باشد دولت لایحه دو دوازدهمی ارائه کند این لایحه باید برای بررسی به کمیسیون برود و در کمیسیون وقت زیادی از مجلس می‌گیرد.
رئیس مجلس درباره خلاف قانون اساسی بودن طرح یک فوریتی اجازه دریافت و پرداخت‌های دولت در ماه‌های فروردین و اردیبهشت 1391 گفت: این طرح خلاف متن دقیق قانون اساسی نیست و شاهد این موضوع این است که سال گذشته شورای نگهبان این طرح را تأیید کرد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار