چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی جهان ابراز نگراني سازمان ملل از اوضاع مهاجران آفريقايي در سرزمين‌هاي اشغالي

 
 

ایرنا , چهارشنبه 17 خرداد 1391

ابراز نگراني سازمان ملل از اوضاع مهاجران آفريقايي در سرزمين‌هاي اشغالي

 
 

به دنبال وقوع درگيري‌هاي نژادپرستانه ميان صهيونيست‌ها و مهاجران آفريقايي در اراضي اشغالي و برخورد نامناسب با آنها، سازمان بين‌المللي امور آوارگان نگراني خود را در اين خصوص اعلام كرده و تاكيد كرد كه برخوردهاي خشونت‌آميز باعث بحراني شدن اوضاع مي‌شود.

هموطن آنلاین - سازمان بين‌المللي امور آوارگان وابسته به سازمان ملل نسبت به اعمال خشونت‌ رژيم صهيونيستي در قبال مهاجران به ويژه آفريقايي‌ها و كساني كه خواهان پناهندگي در اراضي اشغالي هستند، ابراز نگراني كرد.
جان شوزي، سخنگوي سازمان بين‌المللي آوارگان در اين باره اظهار داشت: نگراني سازمان به دليل به كارگيري عبارات نادرست و خشونت‌آميز از سوي نهادهاي و مسئولان اسرائيلي در حق پناهندگان است كه اين مساله شرايط را بحراني مي‌كند.
وي افزود: شرايط مي‌طلبد كه اسرائيل ضمن خويشتن‌داري، از خطاب‌هاي سياسي خودداري ورزد.
سخنگوي كميسارياي عالي امور پناهندگان وابسته به سازمان ملل اظهار داشت: اين مساله در اسرائيل در خصوص مهاجران غير قانوني صورت گرفته است، با اين وجود كميسارياي عالي از مهاجراني كه نيازمند كمك هستند حمايت مي‌كند.
وي بيان كرد: كميسارياي عالي با تعدادي از افرادي كه از صحراي سيناء عبور كرده‌اند و به خاك اسرائيل رسيده‌اند و كساني كه نيازمند حمايت هستند، صحبت كرده و همين كار را با مهاجران غير قانوني در خليج عدن نيز انجام داده است.
به تازگي درگيري‌هاي نژاد‌پرستانه‌اي در سرزمين‌هاي اشغالي ميان معترضان صهيونيست و مهاجران به ويژه آفريقايي‌ها صورت گرفته به طوريكه نژادپرستان صهيونيست با حمله به خودروهاي مهاجران اقدامات خشونت‌آميزي را در قبال آنها انجام دادند.
اخيرا مسئولان رژيم صهيونيستي اعلام كرده‌اند كه قصد دارند تعداد زيادي از اين مهاجران را از سرزمين‌هاي اشغالي بيرون كنند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار