چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی وبگردی یک‌سال زندان برای ارسال پیامک حین رانندگی

 
 

جمعه 19 خرداد 1391

یک‌سال زندان برای ارسال پیامک حین رانندگی

 
 

بر اساس قانونی که در سال 2010 در ایالت ماساچوست تصویب شده، فردی که به علت تبادل پیامک در حین رانندگی تصادف کند، مجرم شناخته شده و به زندان و توقیف گواهینامه محکوم می شود.

هموطن آنلاین_ یک قاضی در ایالت ماساچوست آمریکا یک جوان را که در حین رانندگی به علت ارسال پیامک تمرکز خود را از دست داده و به شدت تصادف کرده بود، به یک سال حبس محکوم کرد.
به گزارش بوستون، آرون دووی 18 ساله در زمان رانندگی با خودرو در 20 فوریه 2011 سرگرم ارسال پیامک بود و توجه خود به جلو را از دست داده بود. در نتیجه وی با خودروی دانیل بولی 55 ساله برخورد کرده و او را به شدت زخمی کرد. راننده زخمی بعد از مدتی در اثر شدت جراحات فوت کرد.
اگر چه این جوان در جریان محاکمه اصرار کرد که لحظاتی قبل از تصادف ارسال پیامک را به اتمام رسانده بود، اما قاضی تاکید نمود که حواس پرتی وی در حین رانندگی ناشی از استفاده مکرر از گوشی برای تبادل پیامک بوده و وی را محکوم نمود.
علاوه بر این گواهی نامه رانندگی این فرد هم توقیف شده و وی به مت 15 سال حق رانندگی نخواهد داشت.
پیش از این مدت محکومیت بیشتری برای این جوان در نظر گرفته شده بود. اما با توجه به آنکه وی در زمان رانندگی تنها 17 سال سن داشت، این مدت زمان کاهش یافت.
بر اساس قانونی که در سال 2010 در ایالت ماساچوست تصویب شده، فردی که به علت تبادل پیامک در حین رانندگی تصادف کند، مجرم شناخته شده و به زندان و توقیف گواهینامه محکوم می شود. در سال 2010 بیش از 416 هزار نفر در کل آمریکا در اثر سوانح رانندگی ناشی از صحبت و ارسال پیامک با استفاده از تلفن همراه و همین طور حواس پرتی ناشی از غذاخوردن و استفاده از دستگاه های ناوبری و مسیریابی مجروح و 3092 نفر هم به همین علل کشته شدند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار