 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ایسنا , سه شنبه 23 خرداد 1391 |
|
فرصت سرمايهگذاري براي پرورش ماهيان دريائي در هرمزگان
|
| | | |
 | كارشناسان شيلات هرمزگان براي اولين بار در سطح كشور و استان با موفقيت به بيوتكنيك تكثير سه گونه بچه ماهي دريايي دست يافتند. |  هموطن آنلاین - علي كريمي ـ معاون آبزي پروري شيلات استان هرمزگان ـ اظهار كرد: طي سال جاري تكثير بچه ماهي از گونههاي صبيتي و هامور و همچنين براي اولين بار در سطح كشور پرورش لارو ماهي سوكلا در مركز توسعه آبزيان كلاهي واقع در شهرستان ميناب با موفقيت به انجام رسيده است.
وي افزود: با كسب فنآوري تكثير ماهيان دريايي راه برا ي توسعه صنعت پرورش ماهي در قفس كه قبلا" با مشكل تامين بچه ماهي مواجه بود و لارو مورد نياز از خارج كشور وارد مي شد هموار شد.
كريمي گفت: سرمايه گذاران ميتوانند با اتكا به تامين بچه ماهي در داخل كشور از فرصت سرمايهگذاري ايجاد شده و پتانسيلهاي موجود به نحو مطلوب بهره برداري كند.
وي خاطر نشان كرد: بخشي از بچه ماهيان توليد شده در راستاي تقويت و حفظ و بازسازي ذخاير و در راستاي طرح بازسازي ذخاير آسيب ديده از پديده كشند قرمز در زيستگاه هاي طبيعي در دريا رهاسازي خواهد شد و بخش ديگري از آن به منظور پرورش در اختيار آبزي پروران قرار خواهد گرفت تا در استخرهاي خاكي و قفسهاي دريايي ذخيرهسازي شود.
استان هرمزگان پتانسيل توليد حداقل 90 هزار تن پرورش و توليد ماهي در قفس را داراست كه با حضور سرمايهگذاران در اين بخش اشتغال زائي، ارز آوري و توليد بهينه از دستاوردهاي شاخص آن است.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|