چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

الشرق الاوسط مصر: مبارک مرده است

خبرهای ضد‌ونقیض درباره مرگ مبارک همچنان ادامه دارد و مقامات رسمی مصر هنوز درباره این واکنش نشان ندادند این در حالی است که خبرگزاری الشرق الاوسط مصر مرگ مبارک دیکتاتور مصر را تائید کرد.

هموطن آنلاین - یک مقام نظامی مصر نیز در گفت‌وگو با الجزیره از مرگ مبارک خبر داده بود اما خبرگزاری رویترز به نقل از یک منبع گزارش داد که مبارک هنوز نمرده و در کما به سر می برد.

 
اخبار جهان هفته

اخبار جهان ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال

خرداد 1391
 كشته شدن هفت صلح‌بان سازمان‌ ملل در ساحل‌عاج
20/3/1391
هيات سازمان‌ ملل در ساحل‌عاج اعلام كرد كه هفت نيروي صلح‌بان سازمان‌ملل طي حمله‌اي در اين كشور كشته شدند.

هموطن آنلاین - اين صلح‌بانان سازمان‌ ملل در حال گشت‌زني در نزديكي مرز ساحل‌عاج با كشور ليبريا بودند.

 20/3/1391
دانشجویان مسلمان استاد آمریكایی را وادار به عذرخواهی كردند
شماری از دانشجویان مسلمان آمریكایی در یك انستیتو با اعتراض به توهین یك استاد به مقدسات اسلامی و شكایت به مسئولان این موسسه ، وی را وادار به عذرخواهی كردند .

هموطن آنلاین - یكی از اساتید انستیتو زبان وابسته دانشگاه ' سنترال آف اركنساس' تصویری توهین آمیز مربوط به پیامبر اسلام (ص) در صفحه شخصی خود در سایت فیس بوك قرار داده بود و این امر باعث خشم دانشجویان مسلمان شد .

 
 فرار سیف الاسلام قذافی از زندان
18/3/1391
منابع خبری از فرار سیف الاسلام قذافی، پسر دیکتاتور مخلوع لیبی از زندان به کمک ‌مشاور سیاسی خود خبر می‌دهند.

هموطن آنلاین - پایگاه خبری دنیا الوطن در خبری اعلام کرد که سیف الاسلام قذافی، پسر دیکتاتور مخلوع لیبی موفق شده است، از زندان خود فرار کند و هم اکنون در فرودگاه نیجر است.

 18/3/1391
امام موسي صدر در کاخ قذافي شهيد شد
یک نویسنده اردنی مدعی شد که امام موسی صدر و همراهانش در اتاق اعدامی در باب العزیزیه، ‌مقر حاکمیت سرهنگ

"نزيهه محمد سليمان عيسى" نویسنده اردنی به‌تازگی مدعی شده است که از وضع امام موسی صدر و همراهانش در لیبی کاملاً با خبر بوده اما این راز را ۳۳ سال از بیم جانش مخفی نگه‌ داشته بود.

 
 اسپانیا «به سرعت در حال فقیر شدن» است
18/3/1391
شورای اقتصادی و اجتماعی اسپانیا در گزارش سالانه‌ای با اشاره به اینکه سیاست‌های ریاضت اقتصادی به بروز بحران نابرابری اقتصادی منجر می‌شود هشدار داد که اسپانیا به سرعت در حال فقیر شدن است.

هموطن آنلاین - شورای اقتصادی و اجتماعی اسپانیا در گزارش سالانه خود درباره وضعیت اقتصادی این کشور اعلام کرد که ریاضت‌های اقتصادی دولت در بخش‌های آموزشی و بهداشت می‌تواند به بروز بحران نابرابری اقتصادی منجر شود.

 18/3/1391
انفجار در نزديكي كنسولگري آمريكا در ليبي
به گفته مقامات ليبيايي در پي وقوع انفجار در نزديكي كنسولگري آمريكا در شهر بنغازي يك تن مجروح شد.

هموطن آنلاین - اين انفجار در نزديكي ديواري خارج از اين كنسولگري اتفاق افتاد كه منجر به زخمي شدن يك گارد ديپلماتيك نيز شد.

 
 ديدار كلينتون و الهام علي‌اف در باكو
18/3/1391
وزير امور خارجه آمريكا و رئيس‌جمهوري آذربايجان در باكو ديدار و گفت‌وگو كردند.

هموطن آنلاین - هيلاري كلينتون،‌ وزير امور خارجه آمريكا در يك كنفرانس خبري روز چهارشنبه اعلام كرد كه با الهام علی‌اف، رئیس جمهوری آذربایجان در خصوص امنيت، انرژي و اصلاحات دموكراتيك بحث و گفت‌وگو كرده است.

 17/3/1391
نخست وزیر انگلیس برای مذاکره با مرکل به برلین می‌رود
نخست‌وزیر انگلیس فردا برای مذاکره در رابطه با بحران مالی اروپا به آلمان سفر و با

هموطن آنلاین - دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس فردا ضمن سفر به برلین، با مقامات آلمانی دیدار و در رابطه با بحران مالی و آینده اروپا، گفت‌وگو می‌کند.

 
 تبرئه یکی دیگر از مسئولان امنیتی مبارک از اتهام کشتار انقلابیون
17/3/1391
تنها چند روز پس از صدور حکم حبس ابد برای مبارک و حبیب العادلی و تبرئه فرزندان مبارک و مسئولان امنیتی متهم به کشتار تظاهرات‌کنندگان مصری، یکی دیگر از مقام‌های امنیتی مصر نیز از اتهام کشتار تظاهرات‌کنندگان تبرئه شد.

هموطن آنلاین - دادگاه جنایی قاهره حکم تبرئه "ایهاب سامی لطفی"، یکی از مسئولان برجسته پلیس مصر را صادر کرد که به کشتار تظاهرات‌کنندگان مصری در 28 ژانویه 2011 متهم شده بود.

 17/3/1391
القاعده مسئوليت 41 حمله در جنوب بغداد را به عهده گرفت
القاعده مسئوليت 41 عمليات تروريستي را در جنوب بغداد بر عهده گرفت.

هموطن آنلاین - گروه "دولت اسلامي عراق" وابسته به القاعده امروز (چهارشنبه) با صدور بيانيه‌اي مسئوليت 41 عمليات مسلحانه و تروريستي را در مناطق مختلف جنوب بغداد از اواخر مارس تا نيمه‌هاي ماه مه بر عهده گرفت.

 
 ابراز نگراني سازمان ملل از اوضاع مهاجران آفريقايي در سرزمين‌هاي اشغالي
17/3/1391
به دنبال وقوع درگيري‌هاي نژادپرستانه ميان صهيونيست‌ها و مهاجران آفريقايي در اراضي اشغالي و برخورد نامناسب با آنها، سازمان بين‌المللي امور آوارگان نگراني خود را در اين خصوص اعلام كرده و تاكيد كرد كه برخوردهاي خشونت‌آميز باعث بحراني شدن اوضاع مي‌شود.

هموطن آنلاین - سازمان بين‌المللي امور آوارگان وابسته به سازمان ملل نسبت به اعمال خشونت‌ رژيم صهيونيستي در قبال مهاجران به ويژه آفريقايي‌ها و كساني كه خواهان پناهندگي در اراضي اشغالي هستند، ابراز نگراني كرد.

 16/3/1391
چاوز بازهم کاندیدا شد
هوگو چاوز برای انتخابات آینده ریاست‌جمهوری ونزوئلا که اواسط مهر برگزار خواهد شد، ثبت‌نام کرد.

هموطن آنلاین - هنریک کاپریلس رادونسکی، رقیب اصلی چاوز و سه نامزد دیگر نیز پیش از این برای شرکت در اين انتخابات ثبت‌نام کرده‌اند.

 
 نهمین اجلاس شورای وزیران فرهنگ سازمان همكاری شانگهای گشایش یافت
16/3/1391
نهمین اجلاس وزیران فرهنگ سازمان همكاری شانگهای صبح سه شنبه در پایتخت چین و با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گشایش یافت.

هموطن آنلاین -در جریان این نشست اعلامیه پكن و یك بیانیه مشترك منتشر می شود.

 16/3/1391
نخستین شب‌های مبارک پشت میله‌های زندان
شورای نظامی مصر روز یکشنبه اعلام کرد که به رای ضعیف دادگاه این کشور علیه حسنی مبارک، رییس‌جمهوری سابق، پسرانش و افسران امنیتی دولت او که روز شنبه صادر شد، اعتراض خواهد کرد.

هموطن آنلاین - مبارک ۸۴ ساله، صبح روز یکشنبه برای نخستین بار در زندان طره از خواب بیدار شد. همزمان رسانه‌های مصر جزئیات بسیار دقیقی از نخستین شب مبارک پشت میله‌های زندان منتشر کردند.

 
 ۶۰هزارموشك آماده شليك به اسرائيل
16/3/1391
ده ها هزار موشك از دور و نزديك سراسر اسرائيل را نشانه رفته اند.

هموطن آنلاین - يك هفته نامه آلماني ضمن انتشار مطلب فوق، از قول مقامات رژيم صهيونيستي نوشت: سوريه هزاران موشك با بردهاي ۷۰ تا ۷۰۰ كيلومتر را در اختيار دارد و همچنين ايران ۳هزار و پانصد موشك را به سوي تل آويو نشانه رفته است.

 16/3/1391
ورود پوتین به پکن/ رایزنی درباره برنامه هسته‌ای ایران و سوریه
رئیس‌جمهور روسیه صبح امروز در چارچوب سفری به‌منظور دیدار و گفت‌وگو با همتای چینی خود درباره برنامه هسته‌ای ایران و اوضاع سوریه وارد پکن شد.

هموطن آنلاین - "ولادیمیر پوتین" رئیس‌جمهور روسیه صبح امروز در چارچوب سفری سه روزه با هدف تقویت روابط چین و روسیه وارد پکن شد.

 
 اظهارات سناتورهای آمریکایی درباره اجرای سناریوی لیبی در سوریه/زمان اقدام عملی آمریکا فرارسیده است
13/3/1391
دو تن از سناتورهای با نفوذ آمریکایی با تأکید بر اینکه واشنگتن باید درصدد اجرای سناریوی لیبی در سوریه برآید اعلام کردند که زمان آن فرارسیده که آمریکا با کمک نیروی هوایی خود و متحدانش درباره تحولات سوریه وارد عمل شود.

هموطن آنلاین - دو تن از سناتورهای با نفوذ آمریکایی روز گذشته اعلام کردند: آمریکا باید رهبری بین‌المللی قدرتمندتری را برای توقف خشونت‌ها در سوریه نشان دهد و این مسئله می‌تواند موضوع مهمی در رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری سال جاری میلادی باشد.

 13/3/1391
این عکس تکان دهنده ۴۰ ساله شد - گزارش تصویری
40 سال پیش عکاس آسوشییتدپرس در کمتر از 2 ثانیه با فشار دادن یک دکمه عکسی را ثبت کرد که جهان را متوجه جنایت جاری در ویتنام کرد.

هموطن آنلاین - ژوئن 1972 ویتنام جنوبی. یک هواپیمای ویتنامی به اشتباه مواد آتشزا را بر فراز منطقه ای از جنوب این کشور پخش کرد. کیم نه ساله در این عکس از شدت سوزش ناشی از تماس مواد با بدنش لباس هایش را از تن کنده است.

 
 ماهاتیر محمد: بساط تحریم را جمع کنید
13/3/1391
ماهاتیر محمد نخست وزیر پیشین مالزی با اشاره به اقدامات جنایتكارانه صورت گرفته در جنگ های افغانستان و عراق و اعمال شكنجه ها علیه زندانیان،تاكیدكرد:باید بساط اعمال تحریم و به راه انداختن جنگ با هدف سلطه بر جهان برچیده شود.

هموطن آنلاین - ماهاتیرمحمد روزشنبه درمقاله ای كه آن را در پایگاه اطلاع رسانی شخصی خود منتشر كرده،آورده است:جامعه جهانی بایدبرای تغییر نگاه ها به جنگ و جرم معرفی كردن آن تلاش كند.

 13/3/1391
آغاز محاکمه سران رژیم قذافی از اوایل ژوئن - سیف الاسلام همچنان در لیبی می‌ماند
دادستان کل لیبی اعلام کرد که محاکمه مسئولان ارشد رژیم دیکتاتوری معمر قذافی از اوایل ژوئن در این کشور آغاز می‌شود و این درحالی است که دیوان دادگستری لاهه نیز همچنان بر ماندن سیف الاسلام در لیبی تاکید کرد.

هموطن آنلاین - "عبدالعزیز الحصادی" در سخنانی اعلام کرد که محاکمه‌های غیر نظامی مقامات بلندپایه رژیم دیکتاتوری معمر قذافی از اوایل ژوئن با محاکمه "عبد الله السنوسی"، رئیس سازمان اطلاعات این رژیم در لیبی آغاز می‌شود.

 
  1   2   3   4   5   6
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

پاورقی
:: رويای ديجيتال ::
افزایش کارایی ابزارک های همراه ورزشی
:: يادداشت هفتگی بازار ::
چرا گوشی های چینی ارزان هستند؟
:: يادداشت هفتگی موبايل ::
چه آینده‌ای در انتظار گوشی‌های هوشمند است؟
:: نقطه سر خط ::
به مناسبت ولادت پورنور امام رضا مروری بر زندگی مبارکشان داشته باشیم
:: می دونيد که ::
چطور تشنگی را در ماه رمضان کنترل کنیم؟

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار